Naslovnica

OŠ Ivana Mažuranića

 

 

O ŠKOLI

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

DJELATNICI

PRODUŽENI BORAVAK

SLOBODNE AKTIVNOSTI

USPJESI ŠKOLE

ZANIMLJIVOSTI

FOTOGALERIJA

<< Natrag <<

ŠKOLSKI ŠPORTSKI KLUB "DELFIN"

Školske rukometašice – ponovo Prvakinje

Ova 2012./2013. godina bila je jako uspješna za našu školu. Čak 174 učenika sudjelovalo je na školskim natjecanjima iz raznih predmeta i sportova. Od toga, 52  učenika  su se plasirala na županijsku razinu natjecanja.

Škola se može pohvaliti i odličnim sportašima.

Rukometašice su osvojile 1. mjesto na županijskom natjecanju i 1. mjesto na međužupanijskom natjecanju.

Na Državnom prvenstvu osnovnih i srednjih škola u Poreču od  28.-30. 04. 2013., učenice OŠ Ivana Mažuranića Novi Vinodolski su po drugi put osvojile zlatno odličje i to drugu godinu za redom. Najbolje rukometašice osnovnih škola su: Ana Svetić, Doris Djak, Antonija Butković, Tina Vergić, Iva Tomić, Karla Martulaš, Stela Butorac, Ana Malešević, Petra Filipović, Mihaela Dušek, Antonela Radetić, Sanela Šarić, Lea Džajkić i Dilja Lekaj s mentorom profesorom Zvonimirom Kutijom.

         U Gradskoj luci u Novom Vinodolskom  dočekali su ih  učenici, učitelji, roditelji i prijatelji. Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog gospodin Oleg Butković.

Plivačice su osvojile 2. mjesto u županiji pod vodstvom trenerice Bistre Gospodinove. To su: Antonela Pavelić, Lucija Deranja, Karla Mrvac, Iva Deranja, Paula Mrvac, Alena Krišković, Rene Radović i Marija Elena Ivančić.

U nogometu, košarci i streljaštvu na školskim natjecanjima naši su dečki također  postigli izvrsne rezultate.

U sportu su nastupile 22 učenice i 39 učenika - ukupno 61 sportaš.

PRVA POMOĆ - Nastavnica Nela Pavković i ekipa „Barbike“ osvojile su 3. mjesto na međužupanijskom natjecanju, Ivana Peričić, Karmen Levar, Tea Žeravica, Dora Baričević, Željena Rubčić i Marta Filipović.

Na regionalnom  natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Splitu učenica naše Glazbene škole Lucija Svetić, pod vodstvom profesorice Sare Rapotec, osvojila je treće mjesto. Nastupila je u prvoj kategoriji na instrumentu klavir.

Naši četvrtaši briljirali su u matematici. Zajedno  sa svojom učiteljicom Suzanom Božić uspjeli su osvojiti 3., 8. i 10. mjesto: Borna Starčević, Vidvan Rubčić i Alen Babajić.

U Hrvatskom jeziku je Lidia Žilić (7.r) osvojila 7. mjesto, pod vodstvom mentorice Dajane Aračić Šebelja.

Dora Baričević (8.r.) sa svojom profesoricom Martinom Martinčić osvojila je 7. mjesto u Njemačkom jeziku.

     Na županijsku razinu su se također kvalificirali  i učenici iz fizike, vjeronauka, naši glumci na Lidranu i informatičari.

Moramo istaknuti veliku suradnju sa svim SPORTSKIM KLUBOVIMA, VATROGASCIMA I GRADSKIM DRUŠTVOM CRVENOG KRIŽA.

Zlatne, srebrne i brončane medalje krase školske vitrine osvojene na brojnim županijskim i regionalnim natjecanjima.